Krasse Knarren-toernooi 2016

Het Krasse Knarren-toernooi was een initiatief van de vereniging Maasgouw (2014), met als bijzonderheid dat de vereniging die de winnaars levert het toernooi het seizoen daarop mag organiseren. Vorig jaar dus Old Dutch, Gendt (2015). Dit jaar zou het wederom Maasgouw moeten zijn, maar dat was natuurlijk niet de bedoeling. In goed overleg is het dus Goirle geworden. Het toernooi staat open voor DTBN-leden van 60 jaar en ouder en wordt gehouden onder auspiciën van de DTBN.

In Goirle treden zaterdag 19 maart maximaal 35 koppels 60+ aan (dd/hh/mix door elkaar) die strijden om de prestigieuze Krasse Knarren-trofee. De deelnemers worden ontvangen met koffie/thee met iets lekkers en genieten ‘s middags van een geheel verzorgde lunch. Kortom een mooie, geheel verzorgde sportdag in een aantrekkelijke ambiance!
Het toernooi wordt verspeeld in sporthal De Wissel, Schietberg 8, 5051 NZ Goirle, en duurt van 9 – ca. 17 uur. Het wordt afgesloten met een gezellig samenzijn in de foyer van de sporthal.

Deelnemen kost € 7,50  per deelnemer (€ 15,- per koppel). Inschrijving is uitsluitend mogelijk via het (wedstrijd-)secretariaat van een vereniging die is aangesloten bij de Dynamictennis Bond Nederland (DTBN).  Het inschrijfgeld dient uiterlijk op 27 februari op de rekening van De Wissel te staan. Een vereniging kan maximaal 10 koppels aanmelden.

Ed. Frank, naar informatie van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.