Succesvolle 2e editie ‘Dynamisch Pannerden’

De organisatie is er in geslaagd er een goed lopend, dynamisch toernooi van te maken. Het toernooi bestondt uit 2 dagdelen: voor de A- en de B-klasse ‘s morgens een enkeltoernooi en ‘s middags een dubbeltoernooi. In dit dubbeltoernooi werd een A-klasse speler gekoppeld aan een B-klasse speler.
De C-klasse speelde de hele dag een enkeltoernooi. Deze klasse is voor de beginnende spelers.

Tussen de twee dagdelen werd in de pauze friet en een yoghurt snack aangeboden door de organiserende vereniging. Alle spelers hebben het toernooi als zeer geslaagd ervaren, waar naast het spelen van de vele wedstrijdjes ook tijd was om leuke gesprekjes met elkaar aan te knopen. De organisatie spreekt van een zeer geslaagd evenement en wil alle spelers bedanken voor hun inzet.

In de A klasse ging Stefanie Bos, van Pajodos, met de eerste prijs aan de haal. De 2e prijs was voor Jeroen Pennings van Rapid en de 3e prijs voor Danielle Roeling.
In de B klasse was het ook Pajodos dat er met 3 bekers vandoor ging: de eerste plaats voor Gijs Schmitz, de 2e plaats voor Jochem Harmsen,  de 3e plaats voor Dirk Schmitz. In de C klasse: 1e plaats voor Max Walter, van SS Irene, de 2e plaats voor Maartje Gozevoort, Rapid Rosmalen, en de 3e plaats voor Joel Pennings SS Irene.

Adrie Botterblom