GERT EELTINK WINT FINALE VAN ALEX MCCANN BIJ DE EERSTE EDITIE VAN DE PT DYNAMIC OPEN

Vier uur later waarin de deelnemers samen 120! wedstrijden hebben gespeeld waren de eerste winnaars van de PT Dynamic Open bekend.
In de categorie 1 speelde de ervaren, gelouterde Gert Eeltink de finale tegen het servicekanon Alex McCann. Gert wist na een slopende strijd met 3 tegen 1 in sets aan het langste eind te trekken. In categorie 2 speelde Leo Buitink en Ben Laenen de finale. Leo, die vanmorgen om 6 uur vanuit de achterhoek naar Horst was vertrokken op zijn superfiets, was net te sterk voor Ben.
In categorie 3 was Stef Straatman net te sterk voor Hans ter Beek die een geweldige strijd leverde.
Uiteraard werd er ook gedubbeld. Voor veel spelers was het wennen dat in tegenstelling tot het reguliere tennis de bal om de beurt geslagen moest worden. Dit leverde dat ook veel spectaculaire rally en enthousiaste reacties op.
In Categorie 1 wist Alex McCann samen met zijn partner Werner van Dongen het verlies van de eerste set goed te verwerken en Tom van der Weijden en Tim Cornelissen in 3 sets te verslaan.
In Categorie 2 waren Jeroen en Marcel Pennings te sterk voor Gerrit Vink en Stef Straatman.
HTC Horst willen we zeer bedanken voor het beschikbaar stellen van de banen en de kantine. Daarnaast gaat onze dank uit naar alle deelnemers die dit evenement tot een succes hebben gemaakt. We gaan hier zeker een vervolg aan geven!
Tot de volgende keer!
Team Personal Tennis

Foto's:

- https://www.facebook.com/PersonalTennis/