Krasse Knarren toernooi 31 maart 2019 Deventer

Geplaatst:

Krasse Knarren toernooi 31 maart 2019  Deventer

Eindelijk is het dan zover! Het jaarlijkse K.K. toernooi gaat weer voor alweer de 6e keer van start! Na een aantal weken van voorbereiden door een aantal leden van DTTC met Gert Eeltink als “supervisor” gaan de “echte krasse knarren” de rackets kruisen! Lekker vroeg op pad, (zomertijd) met name voor de deelnemers die zich vanuit alle windstreken hebben opgegeven b.v. Veendam, Maasgouw, Moerdijk, Hoorn, Nieuwegein, Eindhoven en Goirle om er maar eens een paar te noemen, maar ook dichtbij zoals Olst, Wijhe, Teuge, Apeldoorn en Deventer. Natuurlijk ook de min of meer “vaste deelnemers”!! Dutedo, Litac en Old Dutch Gendt. In totaal 19 verschillende verenigingen !!

Door de overweldigende belangstelling (80! spelers) moesten de titelverdedigers zich maar terug trekken in een reserverol (hadden hem toch niet weer gewonnen!!)

Om 08.45 uur stonden de eerste deelnemers (Veendammers) al voor de sporthal te wachten, van pakweg 09.00 tot 09.40 uur iedereen aan de koffie met een Deventer Bijtje, daarna het Openingsritueel met aansluitend de Warming Up, die verzorgt werd door ons clublid Jolanda Kuiper, zodat alle spelers de stramme spieren weer goed voelde!! Grapje.

10.00 uur start van de 1e ronde waar over 8 banen, 10 poules waren verdeeld van 4 teams, Door Gert werden de uitslagen direct in zijn schema’s verwerkt, zodat we rond 12.00 uur de nieuwe finale poules konden uitwerken en ophangen. Intussen waren de deelnemers al aan de Lunch begonnen die in de kantine voor hun gereed stond!

Krasse Knarren Uitslagen 1e ronde

Om 12.45 uur de start van de 8 poules, verdeeld over 2 A poules ,2 B poules, 2 C poules en 2 D poules,  zodat aan het eind de winnaars van elke klasse een finalewedstrijd kon spelen!

Krasse Knarren Uitslagen 2e ronde

Finales.

In de D klasse ging de strijd tussen Guus Eltink en Henk Verburgt van Dutedo en Margriet en Cor de Vries van Dynamic 50+ Moerdijk, die werd gewonnen door Guus en Henk met 21 -15. De C klasse werd een treffen tussen Henk Brouwer met Louis van Piekarts van WSV Apeldoorn en Lidy Wallerbos en Agnes Marneth van Litac die door Henk en Louis werden verslagen met 21 -12.

Ook de B klasse werd een prooi voor WSV Apeldoorn, daar wonnen Tiemen van Westerveld en Jan Wortel  met 21 -10 van Wim ter Lindert en Jan Peet van Dutedo. Dan de finale in de hoogste klasse A, een echte thriller voor spelers en publiek! De mannen van WSV Apeldoorn Hans Heins en Mindert Hoogstraten hadden gedurende de partij tegen Huub Halmans met Lex Quadvlieg van DT Maasgouw meestal de overhand, maar door de vechtlust en max: inzet van de Limburgers kwamen Hans en Mindert niet echt los van hun, het werd  toch nog 20-20, dus spanning genoeg! Uit eindelijk gingen Huub en Lex met de winst  22-20 en de Wissel Bokaal letterlijk aan “de Haal”!!  In tussen al voor de 3e keer naar Maasgouw!! Dus misschien volgend jaar aan de aan de “Vlaaien”??

Krasse Knarren Uitslagen Finales

Na de Prijsuitreiking in de goed gevulde kantine, bijna iedereen bleef daarvoor,  kregen alle deelnemers nog een pen met inscriptie als aandenken van dit K.K. Toernooi georganiseerd door DTTC Deventer.

Rest mij om iedereen die geholpen heeft voor dit zeer goed bezette en verlopen toernooi, o.a. WSV (afzettingen), Gerrit Vink (teltafels), Sporthal (Annelies met haar team) en uiteraard de man uit de “Achterhoek” Gert Eeltink met zijn inzet om dit toernooi te laten slagen, ook de DTTC-ers Jolanda, Jan, Gerard en Robert met hun hulp voor op- en afbouw, warming up enz: Iedereen heel erg BEDANKT!!

Organisatiecom.:  Annie Goedhart en Leen Serano