Trainerscursus afgerond

Geplaatst:

Trainerscursus afgerond

Jongst leden zaterdag is de trainerscursus trainer A georganiseerd door de Dynamictennis Bond, met succes afgerond. Maar liefst 13 cursisten hebben de cursus met succes afgerond.

De beide trainers, Tom en Bart, waren erg enthousiast, ze mailden dan ook het volgende: “Een erg leuk dag gisteren gehad, mooie afsluiting van deze cursus. Wij zijn tevreden met de gegeven cursus, de kwaliteit van de deelnemers na 4 cursus dagen en de samenwerking met de bond. Extra complimenten voor Hans ter Beek, kijkend naar de communicatie en voor de voorzitter dat hij gisteren bereid was om langs te komen en de diploma`s uit te reiken".
Uit de reacties van de cursisten bleek dat zij net zo enthousiast waren en de combinatie van theorie en praktijk erg hebben gewaardeerd. De voorzitter mocht na afloop aan de volgende cursisten het diploma overhandigen:

Hans ter Beek Dios
Herman Rutgers Dios
Eduard Workala Individueel lid
Arie Schaap Individueel lid
Han Gozefoort  DTV Rapid Rosmalen
Henk Jansen DT Elst
Kevin Pluk Taflan
Sonja van der Linden  Taflan
Wilco van Hal Appoldro
Christelle Zola Appoldro
Danielle Roeling  Litac
Wil Gulpers Oud Fit Wijchen
Marja de Smet Emmen

 

Al met al een zeer succesvolle cursus, we hopen dat de nieuwbakken trainers hun kennis binnen de vereniging verder uitdragen. Maar ook geïnteresseerde verenigingen in de omgeving.

trainerscursus 2019 foto 1  trainerscursus 2019 foto 2  trainerscursus 2019 foto 3